ekipagemedtassar.blogg.se

Livet med en cocker högt & lågt!

Reaktion på valpen

Publicerad 2015-06-30 15:46:34 i Allmänt,

I söndags fick vi hem valpen Bonzo och Milous reaktion till en början var mest att han skulle ifrån den. Efter ett tag insåg han att Bonzo kanske inte var så farlig men kan bli lite för jobbig ibland och då ge ifrån sig ett morr men tror aldrig att han skulle göra något, men man vet aldrig så man får ju ändå ha koll. När Milou är sugen på lek så är det underbart att titta på dom Milou är så försiktig och förstår verkligen att det är en valp han ska vara försiktig med :)
Förövrigt så är han riktigt busig och ska bita på ALLT!
 
 
 

Om oss

Publicerad 2015-06-29 01:35:16 i Allmänt,

Jag heter Emma och är 14 år med stort hundintresse och äger en helt egen liten blandning av cocker spaniel & cavalier king charles spaniel (Milou) som ligger på 1 år sen ska jag även träna en lite ny hemkommen labrador valp (Bonzo) och sen innan tränar jag en rottweiler tjej (Roxy) som just är 3 år gammal. 
Med Milou satsar jag just nu på rallylydnad men när han blivit lite äldre har vi även planer för agilityn som vi redan tränar och freestyle är också något vi är intresserade av. 
Roxy får sig lite all möjlig träning men först och främst tränar vi agility. 
Bonzo som faktiskt kom till oss idag är tänkt att iallafall jag ska träna och tävla i rallylydnad med. 
Så hundträning är liksom det som sker här på dagarna. Hoppas ni vill följa oss här, det som kommer komma upp här är träning, tänk, tips och lite allt möjligt som händer i vår vardag. Kram från oss. 

Bonzo
Milou
Roxy

Jag (Emma)

Om

Min profilbild

Emma

14 årig tjej med mycket stort intresse för hundar och hundsport.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela