ekipagemedtassar.blogg.se

Livet med en cocker högt & lågt!

Ta upp lydnaden igen

Publicerad 2015-12-12 23:26:54 i Allmänt, Hundsport, Lydnad, Träning, inlärning, vardag,

Nu har jag bestämt mig att jag ska ta upp detta med lydnaden igen. Känner att han är överallt och ingenstans och att med hjälp av lydnaden blir han mer samlad har kört det innan några agilitypass nu det sista och det visar resultat. Det med att han inte kan gå lös tror jag också iallafall kan förbättras med lydnad. Så nu kör vi igång lydnaden och ser hur långt vi kommer med detta. 
Nu ikväll körde vi ett lydnadspass och ni kan inte fatta hur underbar känsla som fanns, en glad ihopsamlad hund som skötte det super. Fotgåendet har ju inte varit så himla snyggt men ikväll kändes det som han hade lite bättre position, den ända kritiken vi fick på en rallytävling för ett tag sedan var att öva mer på positionen och få han mer säker på vart han ska vara. Men ikväll kändes det bättre. 
Vi körde även en del spontana inkallningar som idag bara visade super resultat så nu jäklar finns det hopp med träningen på detta. 
Kram på er så får ni uppdatering efter nästa träning ♡ Kommentarer

Postat av: Vendela Sandell

Publicerad 2015-12-16 17:05:35

Wohoo!
Min lydnadspepp går verkligen i perioder. Ibland är det roligaste som finns och ibland undrar jag varför jag ens tränar det. Men vi kämpar på och så får vi se vad det blir i slutändan. Det viktigaste är ju trots allt ha kul med sin hund.

Som du skriver kan det ju även hjälpa dig i agilityn och vardagen! Go hard or go home!

Svar: Jo men känner det samma ett tag super taggad och ibland inte alls. Det kommer bli super dina voffar e såå duktiga och inte minst du! Ja känner att Milou faktiskt har glädje på lydnadsträningarna nu vilket peppar en själv också ;)Absolut, märker en stor skillnad när vi kör lydnad också. btw, älskar att du alltid kommer med så bra uttryck <3
Emma

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma

14 årig tjej med mycket stort intresse för hundar och hundsport.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela